Hvis man går ind for ligestilling, må man kriminalisere købesex.

NEJ – Sexarbejde er et arbejde. Sexarbejdere er ikke til salg. De tilbyder en serviceydelse, ligesom man gør det i mange andre erhverv, f.eks. kosmetologer, social- og sundhedsassistenter eller terapeuters. Men disse arbejdere er heller ikke til salg. Man køber ikke en krop – men en person tilbyder en serviceydelse.
Ligestilling er et godt princip, men magtrelationen i sexarbejde er kompliceret. På den ene side har kunden tilsyneladende magt i kraft af pengene. Men på den anden side har sexarbejderen den reelle magt, da denne er på hjemmebane, opstiller spillereglerne og sætter grænserne. Det er sexarbejderen, som tjener pengene – ikke kriminelle og ikke kunderne.
Næsten alt dansk prostitution udføres frivilligt og under ordnede forhold. Sexsælgeren “handles” ikke, men “handler” – en handel der indgås frivilligt af begge parter. Man kan ikke sagligt kalde sexarbejde for kvindeundertrykkende, medmindre man besidder en holdning om, at sex generelt er kvindeundertrykkende.
Seksualpolitisk Forum kræver kampagner, som modvirker stigmatisering, nedgørelse og diskrimination af kvinders ret til at handle seksuelt.