Beundringsværdig journalistik fra Politiken!

Her interviewes sexarbejderne på en arbejdsplads loyalt og nuanceret, og deres arbejdsliv portrætteres uden fordomme; Bordellet: En arbejdsplads i Danmark
Fra dagens interview med Ariadne: »Jeg er sexarbejder: jeg sælger visse former for samlejer, og det er mit arbejde, ikke min identitet. Jeg har også arbejdet som tolk, som handicaphjælper og i Netto, og om nogle måneder bliver jeg kandidat i sociologi. »Jeg sælger sex for at få tingene til at hænge sammen. Når jeg er færdiguddannet, har et godt arbejde, mand og børn, så gider jeg sgu ikke det her mere. »Det her er en epoke i mit liv, og det har været en hyggelig tid – men den slutter, når jeg får et job. Jeg vil gerne skrive en ph.d. om prostitution. Det er min kvindekamp – at sørge for, at vi kvinder bliver respekteret, uanset hvordan vi dyrker sex«.